Zlínský bochník – chléb s valašským srdcem
Ve stínu Hostýnských a Vizovických vrchů a Beskyd se zrodil chléb s duší pravého horala. Takového, který ví, že bez poctivého krajíce to u stolu prostě nejde. A přesně takový je náš Zlínský bochník – pšenično-žitný chléb s kmínem a žitným kvasem. Jeho oblíbenost v kraji potvrzuje oceněním Chléb Zlínského kraje 2015.
Je vláčný, chutný a vydrží jako správný Valach. Namažte si ho máslem, sádlem, nebo se do něj zakousněte k poctivé valašské kyselici – tenhle chléb je doma v každé chalupě i moderní kuchyni. Je to prostě bochník, co má srdce na správném místě – ve Zlínském kraji.
- Oceněný chléb Zlínského kraje 2015
- Pšenično-žitný chléb
- obsahuje žitnou kvasnou kulturu, ječnou sladovou kulturu a kmín
- Díky svému složení má skvělou chuť a dlouho si udrží vláčnost
- Upečený z české mouky
Hledáte inspiraci? Sledujte nás na facebooku a instagramu, kde na vás čekají zajímavé recepty, soutěže, tipy a triky na přípravu.





















